Hoşgeldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın!
Üye Değil misiniz?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

Atago Master-53PM Refraktometre  0.0... 53.0 % Brix

Marka
Stok Kodu
LB.ATG.2973
3.784,99 TL + KDV
4.541,98 TL
Ön Siparişli Ürün
Atago Master-53PM Refraktometre 0.0... 53.0 % Brix
Opak, homojen olmayan sıvılar, geleneksel bir refraktometre ile net bir sınır çizgisi elde etmek zor olabilir. Bu model krema  bazlı soslar, yoğurt, mayonez ve endüstriyel işlemede kullanılan çeşitli emülsiyonlar için önerilir.
Metal Gövde: Döküm alüminyum, Ziraat endüstrisi için ideal, metal işleme sıvıları ve organik çözücülere karşı dirençli  çeşitli yüksek sıcaklık örnekleri
Plastik Gövde: Tuzlu ve asidik örneklere dayanıklı PBT (Polibütilen tereftalat)
α: Suya dirençli (IP65)
T: Otomatik sıcaklık telafisi (ATC)
M: ATC ve IP65 işlevi olmayan düşük maliyetli model
S: Sütlü numune için uygun

Atago Master-53PM Refraktometre 0.0... 53.0 % Brix

Teknik Özellikler                       
Model
: MASTER-53PM                                                                                     
Kategori No 2973
Ölçüm Aralığı
%0... 53 Brix
Hassasiyet
: %0.2
Doğruluk
± %0.2
Tekrarlanabilirlik 
: ±%0.1
Ortam Sıcaklığı
15... 40 °C
Depolama Sıcaklığı
0... 65 °C
Örnek Hacmi
Bir kaç damla
Boyutlar
32 x 34 x 168 mm
Ağırlık
90 gr

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Ön Siparişli Ürün
Stok Sorunuz
Ön Siparişli Ürün
Stok Sorunuz
Ön Siparişli Ürün
Stok Sorunuz
Ön Siparişli Ürün
Stok Sorunuz
Ön Siparişli Ürün
Stok Sorunuz
Atago Master-53PM Refraktometre  0.0... 53.0 % Brix Atago Master-53PM Refraktometre 0.0... 53.0 % Brix; Krema bazlı soslar, yoğurt, mayonez ve endüstriyel işlemede kullanılan çeşitli emülsiyonlar için LB.ATG.2973
Atago Master-53PM Refraktometre  0.0... 53.0 % Brix

Tavsiye Et

*
*
*
 
DLAB ürünlerinde özel fısatlar
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.