Kızartma Yağları İçin Kontrol Seti | Ebro Fom 330, Ebro TDC 150, Merck 117046
23.305,86 TL + KDV
27.967,04 TL
Kızartma Yağları İçin Kontrol Seti | Ebro Fom 330, Ebro Tdc 150, Merck 117046 |
EBRO FOM 330 SET 1 YAĞ KALİTESİ ÖLÇÜM CİHAZI (Kızartma Yağı Ölçüm Cihazı) |
Restoranlar, yemekhaneler, kafeteryalar, öğrençi yurtları ve yemek-servis hizmeti veren tüm diğer işletmeler de kullanılan FOM 330; kızartma yağı içindeki polar madde miktarını ölçerek, yağın kalitesini ve sağlık koşullarına uygunluğunu gösterir. Kalite-kontrol birimlerine, referans sıvısı ile hızlı ve güvenilir bir şekilde, yerinde ölçüm imkanı sağlar. |
Teknik Özellikler | ||
Yağ Ölçüm Aralığı | : %0... %40 Polar bileşkeler | |
Yağ Ölçüm Hassasiyeti | : %2 | |
Yağ Ölçüm Çözünürlüğü | : %0.5 | |
Sıcaklık Aralığı | : 50... 200 °C | |
Sıcaklık Hassasiyeti | : ±1 °C | |
Çalışma Sıcaklığı | : -20... +50 °C | |
Ebatlar | : 304 x 54 x 22 mm | |
Ağırlık | : 200 gr | |
Sertifikalı iki noktadan fabrika kalibrasyonu | ||
10 saniye ölçüm süresi | ||
En uygun kızartma noktasını sağlama | ||
Yalnızca gerektiğinde yağ değişimine olanak sağlama | ||
Yağın kızartma kabında sıcaklığının ölçülmesi | ||
Farklı tip yağlarda kullanım olanağı | ||
Işıklı limit gösterimi (kırmızı, sarı, yeşil) | ||
Orijinal taşıma çantasında |
|
EBRO TDC 150 SAPLAMA TİP TERMOMETRE |
HACCP onaylı, saplama tip gıda termometresi |
Teknik Özellikler | |
Ölçüm Aralığı | : -50 °C... +150 °C |
Doğruluk | : - 30 °C... +150 °C aralığında |
Hassasiyet | : 0.1 °C - 20 °C... +150 °C aralığında |
Tepki Süresi | : 10 s (suda) |
Gövde Malzemesi | : ABS |
Sensör | : NTC Ø 3.5 mm çelik uç 125 mm uzunluğu |
Çalışma Sıcaklığı | : 0 °C... +50 ºC |
Depolama Sıcaklığı | : -10 °C... +60 °C |
Koruma Sınıfı | : IP 65 neme karşı dayanıklı |
Boyut | : 85 x 24 x 26 mm |
Ağırlık | : 36 gr |
Sağlam ve darbelere dayanıklı | |
Sabit prob | |
Pil ömrü 5000 saat , 1,5 V-LR 44. Değiştirilebilir pil | |
Prob koruması |
MERCK 117046 Free Fatty Acids Test Strips
Bir çok fast food restaurantı tüketicileri için karşı konulamaz lezzette kızartma ürünleri sunmaktadır. Ancak kızartma işlemi, katı ve sıvı yağların zamanla parçalanmasına neden olur. Bu parçalanmanın en önemli ürünü serbest yağ asitleridir. Bu asitler kabul edilebilir değerleri aştığında kızarmış gıdanın kalitesini etkilemekte ve dolayısıyla da ürün ve işletme kalitesine etki etmektedir. İşte bu sebeple yağınızı değiştirmek için doğru zamanın belirlenmesi büyük önem arzetmektedir.
Yeni MQuant™ Serbest Yağ Asitleri görsel test şeritleri ile kolaylıkla kızartma yağlarınızın kalitesini izleyebilirsiniz. Bu kolay ve ekonomik metot için özel bir eğitime, uygulaçe test şeridini katı veya sıvı yağ numunenize (20 - 100 °C) daldırın ve sonucu okuyun. Değerlendirmemaya, laboratuvar cihazına veya numune hazırlamaya gerek duyulmamaktadır. Basit skalası tipik eşik değerleri göstermekte olup kolaylıkla karar vermenize olanak sağlamaktadır. |
Teknik Özellikler | |
Metod | :Kolorimetrik |
Ölçüm Aralıkları | : 0.5 - 1 - 2 - 3 mg/g KOH MQuantTM |
Ambalaj | : 100 adet / kutu |
Reaksiyon Sıcaklığı | : 20 °C - 100 °C |
Genel Özellikler |
Kullanımı kolay |
Numune hazırlama veya laboratuvar ekipmanı gerektirmez |
Hızlı Sonuç Test şeridini numune ye sadece iki saniye daldırıp çıkartın 30 saniye sonra reaksiyon sonucunu öğrenin |
ISO 660'a göre izlenebilir, tekrarlanabilir ve güvenilir sonuçlar |
MERCK 117046 Serbest Yağ Asidi Ölçüm Kağıdı MSDS |