Hoşgeldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın!
Üye Değil misiniz?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

Merck 105910 Maltose monohydrate for microbiology 500 gr

Kategori
Marka
Stok Kodu
LB.M.105910.0500
Kısa Bilgi
Maltose monohydrate for microbiology. CAS Number: 6363-53-7, pH 4.5 - 6.0 (50 g/l, H₂O, 20 °C)
3.561,44 TL + KDV
4.273,73 TL
Stoktan Teslim
MERCK 105910 Maltose monohydrate for microbiology 500 gr
Catalogue Number 105910
merck mikroloji test ürünleri
Product Information
CAS number 6363-53-7
EC number 200-716-5
Hill Formula C₁₂H₂₂O₁₁*H₂O
Molar Mass 360.32 g/mol
HS Code 1702 90 10
Structure formula Image Structure formula Image
Quality Level MQ100
Applications
Application Maltose monohydrate for microbiology. CAS 6363-53-7, pH 4.5 - 6.0 (50 g/l, H₂O, 20 °C).
Physicochemical Information
Melting Point 125 °C (anhydrous)
pH value 4.5 - 6.0 (50 g/l, H₂O, 20 °C)
Bulk density 320 kg/m3
Solubility 470.2 g/l
Safety Information according to GHS
Storage class 10 - 13 Other liquids and solids
WGK WGK 1 slightly hazardous to water
Disposal 3
Relatively unreactive organic reagents should be collected in container A. If halogenated, they should be collected in container B. For solid residues use container C.
Storage and Shipping Information
Storage Store at +15 °C to +25 °C.
Specifications
Identity (IR) conforms
Spec. rotation [α²0/D (10 %; water; calc. on anhydrous substance) +135.0 - +139.0 °
Heavy metals (as Pb) ≤ 0.001 %
Water 4.0 - 7.0 %
Suitability for microbiology conforms
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Merck 105910 Maltose monohydrate for microbiology 500 gr MERCK 105910 Maltose monohydrate for microbiology 500 gr, Maltose monohydrate for microbiology. CAS Number: 6363-53-7, pH 4.5 - 6.0 (50 g/l, H₂O, 20 °C) LB.M.105910.0500
Merck 105910 Maltose monohydrate for microbiology 500 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.