MILKANA® Multi - Test Air Süt Kalitesi Ölçüm Cihazı 11 Parametre/45 Saniye
MILKANA® Multi - Test Air Süt Kalitesi Ölçüm Cihazı 11 Parametre/45 Saniye |
MILKANA® MULTI-TEST AIR süt kalitesini değerlendirmek için önemli olan 11 fiziksel parametrenin ölçümü için tasarlanmış sağlam ve güvenilir süt analiz cihazıdır.
Ultra-sound teknolojisine dayalı olarak ölçüm yapan bu cihazda, ölçüm için herhangi bir kimyasal veya indikatör gerekmemektedir.
Doğruluk ve verimlilik açısından kimyasal yöntemlere göre çok daha kısa sürede sonuç vermekte, 90 saniyede 11 parametre değeri ekranda görüntülenebilmektedir.
Cihazda RS-232 özelliği, termal dahili yazıcı ve otomatik veri toplama sistemi bulunmaktadır. 90 saniyede 11 parametre ekranda görülmektedir. Yağ Yağsız Kuru Madde (SNF) Yoğunluk Eklenen Su Miktarı Donma Noktası Protein Laktoz İletkenlik pH Sıcaklık
TÜRKÇE MENÜ seçeneği
Ultra-Sound sistem teknolojisi ile üretilmiştir.
Toplam ölçüm süresi 45 saniyeden azdır.
Aynı cihazda İNEK – KOYUN – KEÇİ sütü ölçümleri yapılabilir.
Araçta kullanım özelliğine sahiptir (12 V).
Analiz için 20 ml az süt kullanımı yeterlidir.
Analiz için kimyasal madde kullanımı veya indikatör gerekli değildir.
Kolay okunabilen geniş ışıklı LCD ekrana sahiptir.
Kullanımı ve temizlenmesi basit ve pratiktir.
Enerji tüketimi azdır, 220 V AC/12 V DC elektrikle çalışır.
Bilgisayar ve yazıcıya bağlanabilir (RS 232).
120 adet veriyi hafızaya alabilir.
Özel yazılım sayesinde cihaz hafızasındaki veriler bilgisayara aktarılabilir ve önceki tarihlere ait ölçüm kayıtları izlenebilir.
Tek tuşla yıkama moduna geçiş özelliğine sahiptir. CIP temizleme sistemi ve otomatik yıkama hatırlatma özelliğine sahiptir.
Pompalı (otomatik çekim) veya manuel seçeneklidir.
Dahili yazıcıya (veya opsiyonel harici) sahiptir.
Basit, kullanışlı ve hafif tasarım tasarımı sayesinde sahada da kullanılabilir.
Teknik servis hizmeti ve yedek parça sağlama garantisi vardır.
1 yıl garanti kapsamındadır. |
Ölçü Parametreleri | |
Yağ |
: %0,5 - %12 (± % 0,1) |
Yağsız Kuru Madde (SNF) |
: %6,0 - %12 (± % 0,2) |
Yoğunluk |
: 1,0260 g/cm3- 1,0330 g/cm3 (±0,0005 g/cm3) |
Protein |
: %2,0 - %6,0 (± % 0,2) |
Laktoz |
: %0,5 - %7,0 (± % 0,2) |
Donma Noktası |
: 0 ile -1.000 °C ± 0,015 °C |
Eklenen Su Miktarı |
: %0-%60 (±%5) |
İletkenlik |
: 2-20 mS/cm (18ºC) (± %1) |
pH |
: 0,00 ile 14 pH hassasiyet ± 0,02 |
Sıcaklık |
: 0 ile 50 °C hassasiyet ± 0,1 °C |
°SH |
: 4 - 7.5 °SH - (± 0,5%) 7.6 - 12 °SH - (± 0,8%) |
Ölçüm Süresi |
: 90 saniye |
|
|
---|---|
Elektrik Parametreleri | |
AC Güç Kaynağı Voltaj |
: 220V ±5% |
Enerji Sarfiyatı |
: 30W maks. |
|
|
Çevre Koşulları | |
Ortam Sıcaklığı |
: 15 ile +30 °C |
Süt Sıcaklığı |
: 5 ile +35 °C |
Nem |
: %30-80 Bağıl nem |
|
|
Mekanik Özellikler | |
Boyut (WxHxD) |
: 380 x 310 x 285 mm |
Net Ağırlık |
: 4,5 kg |
Numune hacmi |
: 15,0 mL |