Precisa Ep 320M 320 gr/0,001 gr
PRECISA EP 320M 320 GR/0,001 GR |
En son teknik gelişmeleri kullanarak, benzersiz performans özellikleri yaratıyor. En iyi kullanıcı arabirimi, modern tasarımı, yenilikçi olması, yüksek teknoloji ürünü olması nedeni ile yeni standartlar belirliyor. Modern tasarım ürünü olan EP serisi, aşılması gereken standardı belirlemek amacıyla diğer şirketlerin ürünlerini inceledikten sonra modern laboratuar teknolojisi için yaratılmıştır. EP serisi, yüksek güvenilirliğini ve dayanıklılığını, Precisa’nın mühendislik ve geliştirme konularındaki gücünün bir eseridir. Tartma hücresi, mekanikteki en yüksek kalite ile son derece hassas çalışmaktadır. Tartım menüsüne olan planlı erişim, açıkça belirtilen ve okuması kolay grafik ekranı ile operasyonda büyük bir sadelik ve kolaylık kazandırmaktadır. Precisa, yeni kayan modülleri sayesinde değişik bağlantı seçenekleri sağlar. Değiştirilebilir ekler ile geleceğin iletişim teknolojileri olan USB Host, Ethernet, kablolu Ethernet, kablosuz bağlantı, Bluetooth ve RS 485’a bağlanti sağlamak çok kolay olacaktır. |
Kapasite |
: 320 gr |
Hassasiyet |
: 0,001 gr / 1 mg |
Tekrarlanabilirlik |
: 1 mg |
Doğrusallık |
: 1,5 mg |
Kefe Ebatı |
: 135 x 135 mm |
Ölçüm Sonuç Süresi |
: 1,5 sn |
Ölçüm Birimleri |
: Gr, Mg, Ozt, Lb, Tael vb |
Kalibrasyon Tipi |
: Full Otomatik Kalibrasyon Sistemi |
Ekran |
: Aydınlatmalı LCD Ekran |
Cihaz Ölçüler |
: 240 x 360 x 124 mm |
Fanus Ölçüleri |
: 140mm Çap x 230 mm Uzunluk |
Net Ağırlık |
: 5,7 Kg |
Kolay Alfanumerik Veri Girişi |
PC ve Printer Bağlantısı İçin RS232 Arayüzü |
USB Bağlantı Noktası |
Hırsızlığa Karşı Şifre ve Mekanik Koruma |
Direkt Dara Girişi (Manuel) veya Direkt Referans Ağırlık Girişi |
Zaman Ayarı (Çıktı ve Otomatik Kalibrasyon) |
Ölçüm İstatistikleri |
Hesaplama Programı |
Hayvan Tartımı |
Yoğunluk Tayini |
Kontrol İçin Tartma (+/-) |
Serbest Birim Dönüştürme, Alan Dönüştürme |
Dinamik Fark Tartımı |
Kayıt Fonksiyonu |
Minimum Numune Tartımı |
Otomatik Tekrarlanabilir Testi |
Pipet Kalibrasyon ve Evaporasyon Ağzı |