Hoşgeldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın!
Üye Değil misiniz?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

Testo 108 Saplama Tip Kablolu Termometre -50… +300 °C HACCP ve EN 13485 Uyumlu

Marka
Stok Kodu
LB.TS.0563 1080
Kısa Bilgi
Hızlı, doğru ve kolay sıcaklık ölçümü Su geçirmez cihaz ve prob (IP67) Kolay kullanım T tipi prob
Garanti Süresi
24 Ay
5.113,31 TL + KDV
6.135,97 TL
Stok Sorunuz
Testo 108 Saplama Tip Kablolu Termometre -50… +300 °C
Sıcaklık ölçümleri gıda sektöründeki günlük yürütülen görevler arasındadır. Sadece hassas ölçümler yaparak ürünlerinizin kalitesini izleyebilir ve garanti edebilirsiniz.

Testo 108; gerek mutfaklarda, zincir restoranlarda, lokantalarda; gerekse gıda maddelerinin taşınması ve depolanmasında anlık sıcaklık ölçümleri sağlar. testo 108, ek komplikasyonlara gerek kalmadan, günlük çalışma rutinlerine entegre edilebilir. Bu sayede HACCP yönetmelikleri hakkında endişelenmenize gerek kalmaz. .

Cihazın kutu içeriği:
Testo 108 tek kanallı sıcaklık ölçüm cihazı, koruma kılıfı, üretici test sertifikası, T tipi prob, kullanım kılavuzu ve 3 adet AAA pil bulunmaktadır.

Ürün sıcaklıklarının izlenmesi
Gıda üretimi ve dağıtımında ( büyük mutfaklar, restoranlar, restoran zincirleri, catering firmalarında) doğru ısıtma ve ürün sıcaklıkları; bakteri/mikrop üremesinin kontrolünde kritik rol oynar.
- Gıda hazırlama/üretim prosesi boyunca ya da sonrasında direkt ölçümler
- Mikrop/bakterilerin üremesini engellemek bakımından ve aynı zamanda hazırlama metoduna göre ürün kalitesi açısından gerekli sıcaklığın sağlanması (örneğin: Çikolata ısıtılırken, çok fazla ya da çok hızlı ısıtılmamalıdır).

testo 108’in avantajları:
- Probun vida ile kitlenebilmesi ekstra güvenlik sağlar. (sadece testo 108-2)
- Koruma kılıfı ile suya dayanıklı cihaz ve prob (IP67)
- Auto-hold, hold ve min./max. fonksiyonu (sadece testo 108-2)
- HACCP ve EN 13485 uyumlu

Depolama sürecinde sıcaklık kontrolleri
Gıda sektöründe soğuk zincir kontrol edilmeli ve belgelenmelidir. Bu sürecin önemli bir parçası da depolama sırasında sıcaklığın kontrol edilmesidir. Gıda sıcaklığının, gıdalardaki bakteri ve mikropların üremesi üzerinde belirleyici bir etkisi vardır. Gıda güvenliğinin garanti altına alınması için sıcaklığın sürekli bir şekilde izlenmesi zorunludur. Depolama süreçlerinde hem portatif ölçüm cihazları hem de sürekli izleme sistemleri kullanılmaktadır.
Sıcaklık kontrollerinin amacı, soğuk zincirin kırılmasını engellemek ve gıdaların sıcaklığının yasal yükümlülüklere uygunluğunu denetleyebilmektir. Bunu sağlayan gıdalar “güvenli” sayılır ve tüketim için hazır haldedirler.

• Temaslı ölçümler için, genellikle ürünlerin arasından (karton kutular, donmuş gıdalar) ölçüm alınır ve iç sıcaklık ölçülür. Şüphe oluşturan durumlarda iç sıcaklık kontrollü gereklidir. Bu amaçla donmuş gıdalar için tasarlanan gıda probu 0603 3292 donmuş gıda içine yerleştirilerek iç sıcaklık ölçümü yapılır.
Bu yöntem, hem soğuk ürün taşımacılığı, soğuk hava depoları hem de soğuk ürünlerin sergilendiği alanlarda (örneğin: süpermarketler) kullanım için uygundur.

testo 108’in avantajları:
- Kolay ve rahat kullanım
- Koruma kılıfı ile suya dayanıklı cihaz ve prob (IP67)
- HACCP ve EN 13485 uyumlu
- Evrensel olarak kullanılabilir

Gelen gıdaların sıcaklık kontrolleri
Gıda sektöründe soğuk zincir kontrol edilmeli ve belgelenmelidir. Bunun bir parçası da mal kabulünde sıcaklığın kontrol edilmesidir. Gıdaların sıcaklık değerleri, bakterilerin oluşması ve çoğalması dolayısıyla da insan sağlığı ve ürün kalitesi açısından hayati bir öneme sahiptir. Gıda güvenliğinin garanti altına alınması için sıcaklığın sürekli bir şekilde izlenmesi zorunludur. Mal kabul işlemlerinde hem infrared (temassız) hem de iç sıcaklık ölçüm teknolojileri kullanılmaktadır.

Mal kabulünde sıcaklık kontrollerinin amacı gelen gıdaların sıcaklığının yasal limitlere uygunluğunu denetleyebilmektir. Bunu sağlayan gıdalar “güvenli” sayılır. Sıcaklık kontrolleri hem ürün paketlerinin üzerindeki hem de gıdaların iç sıcaklığının ölçümü şeklinde gerçekleştirilir.
Pek çok durumda, ölçüm değerleri, tarih, zaman ve kullanıcı bilgileri bir form üzerine girilir ve sonradan izleyebilmek için belgelenir. Gıdanın sıcaklığı yasal yeterlilikleri sağlıyorsa, kabul edilir ve prosese alınır.

testo 108’in avantajları:
- Kolay ve rahat kullanım
- Koruma kılıfı ile suya dayanıklı cihaz ve prob (IP67)
- HACCP ve EN 13485 uyumlu
- Evrensel olarak kullanılabilir
  
testo 108 saplama tip termometre

K-Tipi prob ölçüm aralığı : -50… +300 °C (Opsiyonel)
T-Tipi prob ölçüm aralığı : -50… +300 °C
Sıcaklık hassasiyet : ±0,5 °C (-30… +70 °C) ±0,5 °C ±0,5 % ölç.değ. (-50… -30 °C) ±0,5 °C ±0,5 % ölç.değ. (+70… +300 °C)
Sıcaklık çözünürlük : 0,1 °C
Prob uzunluğu : 8.5 cm
Ekran : LCD
Kablo uzunluğu : 1 metre
°C/°F birim seçebilme : Evet
Ağırlık : 210 gr
Ebat : 140 x 60 x 24 mm
Çalışma sıcaklığı : -20… +60 °C
Saklama sıcaklığı : -30… +70 °C
Güç kaynağı : 3 adet AAA pil

Genel Özellikler
Testo 108 tek kanallı problu sıcaklık ölçüm cihazına hem k tipi hem de t tipi prob bağlanabilmektedir
Testo 108 sıcaklık ölçüm cihazını büyük mutfaklar, restoranlar, ev ve lokanta gibi alanlarda kolayca kullanabilirsiniz
Testo 108 sıcaklık ölçüm cihazı yanında gelen T tipi prob ile +300 °C ye kadar sıcaklık ölçümü yapabilmektedir
İstenirse K tipi probla da +300 °C ye kadar sıcaklık ölçümü yapabilirsiniz
Testo 108 serisi cihazların yumuşak koruyucu kılıfı nem ve sudan etkilenmez, cihazı kirden ve darbelerden korur
Geniş LCD ekranı sayesinde cihazla yapacağınız ölçüm sonuçlarını kolayca görüntüleyebilirsiniz
Yoğurt, bal, reçel gibi yarı katı maddelerin sıcaklık ölçümlerini kolay bir şekilde yapabilirsiniz
Testo 108 sıcaklık ölçüm cihazının otomatik kapanma süresini 10, 30, 60 dakika olarak ayarlabilirsiniz
Otomatik kapanma özelliği sayesinde güç tasarrufu yapabilirsiniz
Testo 108 tek kanallı sıcaklık ölçüm cihazı su ve toza karşı dayanıklı IP67 koruma sınıfına sahiptir
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Testo 108 Saplama Tip Kablolu Termometre -50… +300 °C HACCP ve EN 13485 Uyumlu Testo 106 Saplama Tip Termometre HACCP Onaylı Su Geçirmez -50… +275 °C Standart Ölçüm Ucu ile LB.TS.0563 1080
Testo 108 Saplama Tip Kablolu Termometre -50… +300 °C HACCP ve EN 13485 Uyumlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.