Hoşgeldiniz
Hızlı ve Güvenli Alışverişe Giriş Yapın!
Üye Değil misiniz?
Kolayca Üye Olabilirsiniz.

Merck 117046 Mquant™ | Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Kağıdı | 100 Test

Marka
Stok Kodu
LB.M.117046.0001
1.605,20 TL + KDV
1.765,72 TL
Stoktan Teslim
Kampanyalı Ürün
Kızartma Yağı Ölçüm Kağıdı MERCK MQuant™ 117046 Free Fatty Acids
Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Şeridi
Metod: Test Çubukları ile, Kolorimetrik; 0.5 - 1 - 2 - 3 mg/g KOH MQuant™
Kızartma işlemi, katı ve sıvı yağların zamanla parçalanmasına neden olur. Bu parçalanmanın en önemli ürünü serbest yağ asitleridir.
Bu asitler kabul edilebilir değerleri aştığında kızarmış gıdanın kalitesini etkilemekte ve dolayısıyla da ürün ve işletme kalitesine etki etmektedir. Bu sebeple yağınızı değiştirmek için doğru zamanın belirlenmesi büyük önem arzetmektedir.
Yeni MQuant™ Serbest Yağ Asitleri görsel test şeritleri ile kolaylıkla kızartma yağlarınızın kalitesini izleyebilirsiniz. Bu kolay ve ekonomik metot için özel bir eğitime, uygulamaya, laboratuvar cihazına veya numune hazırlamaya gerek duyulmamaktadır.
Basitçe test şeridini katı veya sıvı yağ numunenize (20 - 100 °C) daldırın ve sonucu okuyun. Değerlendirme skalası tipik eşik değerleri göstermekte olup kolaylıkla karar vermenize olanak sağlamaktadır.
 
Kızartma Yağı Ölçüm Kağıdı MERCK MQuant™ 117046 Free Fatty Acids Kızartma yağı kontrol kağıdı    

Genel Özellikler
Kullanımı kolay
Numune hazırlama veya herhangi bir laboratuvar ekipmanı gerektirmez
Hızlı sonuç; test şeridini sadece 2 saniye boyunca numuneye (20 - 100 °C) daldırın ve çıkartın, 30 saniyelik reaksiyon süresinin ardından değerlendirme skalasından konsantrasyonu tayin edin
Özel reaktif kağıdı ile ISO 660'a göre izlenebilir, tekrarlanabilir ve güvenilir sonuçlar
Description
Cat.No 117046
Overview Deep-frying causes oils and fats to decompose over time. One of the major by-products of decomposition is free fatty acids. When these acids exceed an acceptable treshold, they affect the quality of fried food. With MQuantTM Free Fatty Acids it is easily possible to monitor the quality of deep-frying oil.
Product Information
HS Code  3822 00 00                
Safety Information according to GHS
Storage class 10 - 13 Other liquids and solids     
Storage and Shipping Information
Storage      Store at +15 °C to +25 °C.   
 
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Merck 117046 Mquant™ | Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Kağıdı | 100 Test
Stoktan Teslim
Kampanyalı Ürün
Stoktan Teslim
Kampanyalı Ürün
Merck 117046 Mquant™ | Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Kağıdı | 100 Test Kızartma yağı ölçüm kağıdı | Kızartma Yağında Kalite Tayini | Kızartma yağlarındaki serbest yağ asitleri miktarı ölçümü için 100 adet test çubuğu LB.M.117046.0001
Merck 117046 Mquant™ | Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Kağıdı | 100 Test

Tavsiye Et

*
*
*
 
DLAB ürünlerinde özel fısatlar
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.