Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Kağıdı 50 Test (0 - 0,5 -1 - 2 - 3 - 4 Mg/G Koh)
693,15 TL + KDV
831,79 TL
Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Kağıdı 50 Test (0 - 0,5 -1 - 2 - 3 - 4 mg/g KOH) |
Kızartma işlemi, katı ve sıvı yağların zamanla parçalanmasına neden olur. Bu parçalanmanın en önemli ürünü serbest yağ asitleridir. Bu asitler kabul edilebilir değerleri aştığında kızarmış gıdanın kalitesini etkilemekte ve dolayısıyla da ürün ve işletme kalitesine etki etmektedir. Bu sebeple yağınızı değiştirmek için doğru zamanın belirlenmesi büyük önem arzetmektedir. |